Nugalėtojo vardo vertas pyragas su maskarpone ir karamele

Kadaise su šiuo pyragu laimėjau kulinarinį konkursą. Tad po kelių metų pertraukos vėl ištraukiu jį į dienos šviesą ir dalinuosi su jumis.

Pyragas su karamele ir maskarpone.<br>O.Kudopčenkės nuotr.
Pyragas su karamele ir maskarpone.<br>O.Kudopčenkės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Odeta Kudopčenkė, „Samčio užrašai“

Mar 25, 2016, 11:39 AM, atnaujinta Apr 19, 2018, 6:11 PM

Pyragas su karamele ir maskarpone

Reikės:

1 skardinės „Rududu“;

500 g maskarponės sūrio;

3 kiaušinių;

2 pakelių sausainių („Gaidelis“ ar panašių);

100 g sviesto.

Sulaužyti sausainius (kaip „tinginiui“), sviestą ištirpinti ir sumaišyti su sausainiais. Dėti į formą ir kepti orkaitėje maždaug 200 laipsnių temperatūroje apie 10-15 minučių.

Tada sumaišyti „Rududu“, maskarponės sūrį ir kiaušinius. Supilti ant sausainių, išlyginti ir dar kepti orkaitėje 160 laipsnių temperatūroje apie 45-50 min.

Pyragas bus drėgnas ir skanus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.