Žuvies užtepėlė – ir pusryčiams, ir svečiui pavaišinti

Greitai paruošiama ir labai skani užtepėlė puikiai tiks ir pusryčiams, ir svečiams pavaišinti.

Lašišos užtepėlė.<br>Nuotr. iš „Oditėlės blogas“
Lašišos užtepėlė.<br>Nuotr. iš „Oditėlės blogas“
Daugiau nuotraukų (1)

Edita Zubrickaitė, „Oditėlės blogas“

Mar 28, 2016, 8:50 AM, atnaujinta Apr 4, 2022, 11:01 AM

Reikės:

  • 150 g rūkytos lašišos;
  • 125 g tepamo varškės sūrio (pvz. „Philadelphia“);
  • 1 arbatinio šaukštelio džiovintų česnako granulių;
  • 1 arbatinio šaukštelio sezamų sėklų;
  • 1 arbatinio šaukštelio aguonų;
  • žiupsnelio pjaustytų česnakų laiškų.

Į dubenį sudėkite smulkiais kubeliais supjaustytą lašišą, sudėkite tepamą varškės sūrį, suberkite česnako granules, sezamo sėklas, aguonas, česnakų laiškus ir viską gerai išmaišykite.

Tepkite ant paskrudintos batono riekelės, ant viršaus galite užlašinti šiek tiek citrinos sulčių.

Jeigu mėgstate, įdėkite nedidelį gabalėlį smulkiai pjaustyto raudonojo svogūno. Labai pagerina skonį.

Skanaus!

Šaltinis - „Oditėlės blogas“

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2022 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.