Reikės:
- 150 g rūkytos lašišos;
- 125 g tepamo varškės sūrio (pvz. „Philadelphia“);
- 1 arbatinio šaukštelio džiovintų česnako granulių;
- 1 arbatinio šaukštelio sezamų sėklų;
- 1 arbatinio šaukštelio aguonų;
- žiupsnelio pjaustytų česnakų laiškų.
Į dubenį sudėkite smulkiais kubeliais supjaustytą lašišą, sudėkite tepamą varškės sūrį, suberkite česnako granules, sezamo sėklas, aguonas, česnakų laiškus ir viską gerai išmaišykite.
Tepkite ant paskrudintos batono riekelės, ant viršaus galite užlašinti šiek tiek citrinos sulčių.
Jeigu mėgstate, įdėkite nedidelį gabalėlį smulkiai pjaustyto raudonojo svogūno. Labai pagerina skonį.
Skanaus!
Šaltinis - „Oditėlės blogas“