Gardūs ir sotūs kalakutienos kotletai su sūrio įdaru

2016 m. kovo 31 d. 12:07
Edita Zubrickaitė, „Oditėlės blogas“
Kotletus pagardinti įvairiais įdarais – puiki mintis. Šie kalakutienos kotletai su sūriu – labai gardūs ir sotūs.
Daugiau nuotraukų (1)
Reikės:
  • 500 g maltos vištų šlaunelių mėsos (arba kalakutienos faršo);
  • 1 kiaušinio;
  • 1 v. š. krakmolo;
  • 1 v. š. majonezo;
  • žiupsnelio šviežių čiobrelių;
  • druskos, juodųjų pipirų;
  • fermentinio sūrio.
1. Į faršą įmuškite kiaušinį, sudėkite krakmolą, majonezą, prieskonius ir gerai išminkykite (kadangi kalakutienos faršas buvo skystokas, dar dėjau džiūvėsėlių).
2. Iš faršo formuokite kotletukus, į vidų įdėkite kubelį fermentinio sūrio.
3. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir iš abiejų pusių apskrudinkite. Sudėkite į skardą ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 20-25 min.
Skanaus!
kotletaireceptasreceptai
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.