Reikės:
- 500 g maltos vištų šlaunelių mėsos (arba kalakutienos faršo);
- 1 kiaušinio;
- 1 v. š. krakmolo;
- 1 v. š. majonezo;
- žiupsnelio šviežių čiobrelių;
- druskos, juodųjų pipirų;
- fermentinio sūrio.
1. Į faršą įmuškite kiaušinį, sudėkite krakmolą, majonezą, prieskonius ir gerai išminkykite (kadangi kalakutienos faršas buvo skystokas, dar dėjau džiūvėsėlių).
2. Iš faršo formuokite kotletukus, į vidų įdėkite kubelį fermentinio sūrio.
3. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir iš abiejų pusių apskrudinkite. Sudėkite į skardą ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 20-25 min.
Skanaus!
Šaltinis - „Oditėlės blogas“