Rožytės iš sluoksniuotos tešlos: bus sunku atsispirti

Ne tik skanus, bet ir labai gražus desertas, kuriam nereikia nei daug produktų, nei ypatingų įgūdžių.

Obuolių roželės.<br>Nuotr. iš Facebook/Gamink su Audrone
Obuolių roželės.<br>Nuotr. iš Facebook/Gamink su Audrone
Daugiau nuotraukų (2)

Audronė Zemenskienė

Apr 15, 2016, 2:36 PM, atnaujinta Apr 12, 2022, 12:05 PM

Reikės:

  • šaldytos bemielės tešlos;
  • spanguolių uogienės;
  • obuolių;
  • citrinos sulčių.

Šaldytą tešlą pjausčiau 6 cm pločio juostelėmis, sutepiau spanguolių uogiene. Obuolius supjausčiau plonais griežinėliais ir apšlaksčiau citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.

Išilgai juostelės ant tešlos krašto sudėjau griežineliais pjaustytus obuolius. Juostelę susukau.

Pyragėlius sudėjau į formeles ir kepiau 20 min.

Skanaus!

Šaltinis – „Gamink su Audrone“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.