Visi jie tokie skanūs, kad lėkštėje jų nebelieka akimirksniu! Tačiau labiausiai nustebau, kai mama iškepė... žalių blynų! Atrodo egzotiškai ir itin patraukliai. Prisipažinsiu – kirtau, net ausys linko.
Sunku įsivaizduoti, kokio skonio galėtų būti žali blynai, tačiau paragavus tapo viskas aišku – sveikieji špinatai suteikia itin malonų kvapą ir skonį mamos gamintiems lietiniams.
Džiaugiuosi, kad mano mama nenuilsta improvizuoti, stebina savo šeimą išradingais patiekalais ir net darganotą bei apsiniaukusią pavasario dieną savo improvizacijomis sugeba mus nukelti į egzotiškus kraštus.
Žalieji mamos blynai
Reikės:
- kiaušinio,
- 2 stiklinių pieno,
- stiklinės miltų,
- žiupsnelio druskos,
- 2 a. š. cukraus,
- špinatų.
Kaip gaminti
Kokteilinėje špinatus ir pieną suplakiau, po to sudėjau likusius produktus ir iš gautos masės kepiau lietinius.
Skanaus!