Varškės apkepas, kuris tiks ir tiems, kurie laikosi dietos

Ingredientai:

Varškės apkepas.<br>O.Kudopčenkės (Facebook/Samčio užrašai) nuotr.
Varškės apkepas.<br>O.Kudopčenkės (Facebook/Samčio užrašai) nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Odeta Kudopčenkė (Facebook/Samčio užrašai)

2016-04-30 07:15, atnaujinta 2023-05-02 17:36
  • 500 g liesos varškės;
  • 2-3 kiaušiniai;
  • cukraus pagal skonį (aš dėjau 2 šaukštus);
  • 3 šaukštai manų kruopų;
  • skardinė (450 g) konservuotų kriaušių (galima dėt ir kitokius vaisius);
  • sviesto skardai ištepti.

Kiaušinius išplakti su cukrumi iki baltumo. Varškę ištrinti su manais. Po truputį supilti išplaktus kiaušinius ir atsargiai išmaišyti.

Pusę kriaušių susmulkinti ir sudėti į tešlą, išmaišyti.

 

 

Supilti masę į sviestu išteptą skardą, sudėti ant viršaus likusias kriaušes ir jas lengvai įspausti.

Dėti į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių, kepti 40 min.

Atvėsinti ant grotelių ir smaližiauti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.