Reikės:
- duonos,
- aliejaus kepimui,
- virtų kiaušinių,
- česnako,
- petražolių,
- druskos,
- pipirų,
- silkės,
- majonezo arba majonezo ir jogurto (sumaišytų santykiu 1:1).
Duoną supjaustyti ir apkepti keptuvėje, padėti ant virtuvinės servetėlės ar popierinio rankšluosčio, kad susigertų nereikalingas aliejus.
Silkę, jei labai sūri, pamirkyti vandenyje, nusausinti virtuvine servetėle ir supjaustyti.
Kiaušinius sutarkuoti stambia trintuve, sumaišyti su susmulkintu ar tarkuotu česnaku, įdėti majonezo – jogurto, supjaustytas petražoles, druskos ir pipirų.
Užtepti ant keptos duonos, ant viršaus uždėti silkės, papuošti agurku ir alyvuogemis arba kaip norite.
Skanaus!
Šaltinis - „Andželikos virtuvėlė“