Užkandėlė su silke ir stalą papuoš, ir gomurį pamalonins

Užkandėlė su silke

Užkandėlė su silke.<br>A.Labanauskas nuotr.
Užkandėlė su silke.<br>A.Labanauskas nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andžela Labanauskas, „Andželikos virtuvėlė“

2016-05-05 20:03, atnaujinta 2023-05-02 17:46

Reikės: 

  • duonos,
  • aliejaus kepimui,
  • virtų kiaušinių,
  • česnako,
  • petražolių,
  • druskos,
  • pipirų,
  • silkės,
  • majonezo arba majonezo ir jogurto (sumaišytų santykiu 1:1).

Duoną supjaustyti ir apkepti keptuvėje, padėti ant virtuvinės servetėlės ar popierinio rankšluosčio, kad susigertų nereikalingas aliejus.

Silkę, jei labai sūri, pamirkyti vandenyje, nusausinti virtuvine servetėle ir supjaustyti.

Kiaušinius sutarkuoti stambia trintuve, sumaišyti su susmulkintu ar tarkuotu česnaku, įdėti majonezo – jogurto, supjaustytas petražoles, druskos ir pipirų.

Užtepti ant keptos duonos, ant viršaus uždėti silkės, papuošti agurku ir alyvuogemis arba kaip norite.

Skanaus!

Šaltinis - „Andželikos virtuvėlė“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.