Greitai paruošiami suktinukai tiks ir pusryčiams, ir į gamtą

Šie greitai paruošiami suktinukai iš sluoksniuotos tešlos tinka ir pusryčiams, ir į mokyklą, ir į darbą, ir piknikui.

Greitai paruošiami suktinukai iš sluoksniuotos tešlos.<br>A.Labanauskas nuotr.
Greitai paruošiami suktinukai iš sluoksniuotos tešlos.<br>A.Labanauskas nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andžela Labanauskas, „Andželikos virtuvėlė“

May 16, 2016, 7:42 AM, atnaujinta May 16, 2023, 4:20 PM

Reikės (8 vnt.):

  • 1 pakuotės (275 g) – sluoksniuotos tešlos (geriau nešaldytos);
  • 2 v. š. grietinės;
  • 1 a. š. – garstyčių;
  • 200 g virtos dešros ar dešrelių;
  • 150 g sūrio;
  • poro (galite naudoti ir svogūnų laiškus);
  • pipirų,
  • krapų,
  • 1 kiaušinio trynio.

Gaminimo eiga:

Grietinę sumaišyti su garstyčiomis ir ištepti tešlą.

Dešrą ir sūrį sutarkuoti burokine tarka. Porą ir krapus supjaustyti.

Ant tešlos dedame sluoksnį dešros, po to porą ir krapus, pabarstome pipirais, ant viršaus sūrio ir suvyniojame į vyniotinį.

Supjaustome į 8 dalis (ar kokio norite dydžio), dedame ant skardos, ištiestos kepimo popieriumi.

Kiaušinio trynį išplakame su trupučiu vandens ir aptepame suktinukus.

Kepame iki 180-190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, apie 20-30 minučių. Jei darote didesnius, tai ilgiau.

Šaltinis – Andželikos virtuvėlė„.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.