Nesigailėsite išbandę: rizotas su špinatais ir rūkyta lašiša

Reikės:

Rizotas su špinatais ir lašiša.<br>A.Labanauskas nuotr.
Rizotas su špinatais ir lašiša.<br>A.Labanauskas nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andžela Labanauskas (Facebook/Andželikos virtuvėlė)

May 17, 2016, 1:07 PM, atnaujinta May 25, 2017, 8:26 AM

300 g rizotui skirtų ryžių;

500 g šviežių špinatų;

1 svogūno;

600 ml daržovių sultinio;

75 ml balto sauso vyno;

60 g sviesto;

60 g parmezano;

200 g rūkytos lašišos;

druskos;

pipirų;

truputėlio aliejaus.

Puode įkaitiname aliejų, sudedame pjaustytą svogūną ir ryžius, trumpai pakepiname, supilame vyną, po keliu minučių – šiek tiek sultinio (ne visą, jį reikia pilti palaipsniui) ir visą laiką maišyti.

Galiausiai prieš baigiant išvirti ryžiams sudėti špinatus, sviestą, tarkuotą parmezaną, prieskonius ir lašišą.

Skanaus! 

Šaltinis - „Andželikos virtuvėlė“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.