Lietinių bokšteliai – namiškiai liko sužavėti

Mano šeima labai mėgsta lietinius. Juos kepu gana įvairius ir su skirtingais įdarais.

Lietinių bokšteliai.<br>A.Zemenskienės (Facebook/Gamink su Audrone) nuotr.
Lietinių bokšteliai.<br>A.Zemenskienės (Facebook/Gamink su Audrone) nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Audronė Zemenskienė, „Gamink su Audrone“

May 19, 2016, 12:21 PM, atnaujinta May 16, 2023, 4:18 PM

Šiandien prikepiau lietinių-bokštelių su lašišos įdaru. Namiškiai liko sužavėti jų skonių ir patiekimu.

Lietiniams reikės:

  • kiaušinio;
  • 0,5 l pieno;
  • stiklinės miltų;
  • žiupsnelio druskos.

Viską gerai išmaišius lietinius kepiau ant suteptos aliejumi keptuvės.

Įdarui susmulkinau sūdytą lašišą su smulkintais krapais.

Bokštelius apkepiau svieste iš visų pusių ir patiekiau su svieste pakeptais smulkiai pjaustytais pievagrybiais, į kuriuos įpiliau grietinėlės ir smulkintų špinatų.

Skanaus!

Šaltinis – „Gamink su Audrone“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.