Blyneliai su šokoladu
Reikės:
- 3 kiaušinių;
- cukraus pagal skonį, maždaug 50-60 g;
- 150 ml gazuoto mineralinio vandens;
- 180 g miltų;
- 1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių.
Įdarui – juodojo šokolado.
Kaip gaminti
Pirmiausia vandens vonelėje ištirpdome šokoladą. Ant kepimo popieriaus iš šokolado padarome nedidelius 5 apskritimus ir dedame į šaldymo kamerą ar šaldytuvą, kad sustingtų.
Kiaušinius išplakame su cukrumi, kepimo miltelius sumaišome su mineraliniu vandeniu ir supilame į kiaušinius, suberiame persijotus miltus, išmaišome.
Į įkaitintą keptuvę dedame po 2 valgomuosius šaukštus tešlos, kelias sekundes pakepame, dedame ant tešlos po šokolado apskritimą, o ant viršaus – vėl tešlos.
Apkepame iš abiejų pusių.
Skanių pusryčių!