Pusryčiai, kurių negalima pramiegoti: burnoje tirpstantys blynai

Šie blyneliai su šokoladu tiesiog tirpsta burnoje. Mmm, kaip skanu... Išbandykite savaitgalio pusryčiams!

Blyneliai su šokoladu.<br>A.Labanauskas nuotr.
Blyneliai su šokoladu.<br>A.Labanauskas nuotr.
Blyneliai su šokoladu.<br>A.Labanauskas nuotr.
Blyneliai su šokoladu.<br>A.Labanauskas nuotr.
Blyneliai su šokoladu.<br>A.Labanauskas nuotr.
Blyneliai su šokoladu.<br>A.Labanauskas nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Andžela Labanauskas, „Andželikos virtuvėlė“

May 29, 2016, 7:40 AM, atnaujinta May 25, 2022, 11:04 AM

Blyneliai su šokoladu

Reikės:

  • 3 kiaušinių;
  • cukraus pagal skonį, maždaug 50-60 g;
  • 150 ml gazuoto mineralinio vandens;
  • 180 g miltų;
  • 1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių.

Įdarui – juodojo šokolado.

Kaip gaminti

Pirmiausia vandens vonelėje ištirpdome šokoladą. Ant kepimo popieriaus iš šokolado padarome nedidelius 5 apskritimus ir dedame į šaldymo kamerą ar šaldytuvą, kad sustingtų.

Kiaušinius išplakame su cukrumi, kepimo miltelius sumaišome su mineraliniu vandeniu ir supilame į kiaušinius, suberiame persijotus miltus, išmaišome.

Į įkaitintą keptuvę dedame  po 2 valgomuosius šaukštus tešlos, kelias sekundes pakepame, dedame ant tešlos po šokolado apskritimą, o ant viršaus – vėl tešlos.

Apkepame iš abiejų pusių.

Skanių pusryčių!

„Andželikos virtuvėlė“

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2022 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.