Vištiena su ragintais kopūstais: receptas, kuriuo apdalinau visus draugus

Kai išaušta tokia diena, kai reikia kur nors judėti, lėkti, važiuoti, praverčia pietūs, kurie yra labai greitai pagaminami ir labai skanūs.

Vištiena su raugintais kopūstais.<br>O.Kudopčenkės nuotr.
Vištiena su raugintais kopūstais.<br>O.Kudopčenkės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Odeta Kudopčenkienė, „Samčio užrašai“

May 30, 2016, 3:23 PM, atnaujinta Jun 4, 2023, 6:34 PM

Šis patiekalas jau tapo mano firminiu, kurio receptu seniai visus pažįstamus apdalinau. Jeigu mėgstate raugintus kopūstus, šis patiekalas jums turėtų patikti taip pat, kaip ir man.

Su raugintais kopūstais kepta vištiena

Reikės:

  • 1 kg vištienos (naudokite kokią norite dalį, tinka ir blauzdelės, ir sparneliai);
  • 1 litro raugintų kopūstų;
  • vištienos prieskonių (druskos, maltų baltųjų pipirų, česnakinės druskos);
  • aliejaus.

Vištieną ištriname prieskoniais ir marinuojame per naktį arba bent jau 2 val.

Į skardą įpilame truputi aliejaus, klojame raugintus kopūstus, dedame ant viršaus vištieną, užpilame stikline vandens ir kišame į orkaitę 30-40 min.

Valgome su bulvėmis.

Vištiena būna labai kvapni nuo raugintų kopūstų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.