Du netikėti ingredientai kotletams suteikia išskirtinio skonio

Būtinai išsikepkite šių kotletų – labai purūs, minkštučiai ir skanučiai. Skanaukite su mėgstamu garnyru arba tik su salotomis.

Kalakutienos kotletai.<br>Nuotr. iš „Oditėlės blogas“
Kalakutienos kotletai.<br>Nuotr. iš „Oditėlės blogas“
Daugiau nuotraukų (1)

Edita Zubrickaitė, „Oditėlės blogas“

2016-06-01 14:47, atnaujinta 2023-06-04 18:32

Kalakutienos kotletukai su špinatais ir džiovintomis slyvomis

Reikės:

  • 720 g šviežios smulkintos kalakutienos;
  • 1 kiaušinio;
  • 1 nedidelio svogūno;
  • 2 v.š. majonezo;
  • 4 v.š. maltų džiūvėsėlių;
  • 8 džiovintų slyvų;
  • saujelės šviežių špinatų;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  • 200 ml grietinėlės.

Į dubenį sudėkite smulkintą kalakutieną, įmuškite kiaušinį, suberkite smulkiais kubeliais pjaustytą svogūną, sudėkite majonezą, džiūvėsėlius, smulkiai supjaustytas slyvas ir špinatus, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išminkykite.

Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus, dėkite suformuotus kotletus ir apskrudinkite iš abiejų pusių.

Kotletus sudėkite į gilesnę kepimo skardą ir užpilkite grietinėle.

Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.

Šaltinis: „Oditėlės blogas“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.