Suktinukai su rūkyta žuvimi
Reikės:
- karštai rūkyto upėtakio ar kitos žuvies;
- virtų kiaušinių;
- tarkuoto sūrio;
- majonezo, sumaišyto su jogurtu (santykiu 1:1);
- druskos;
- pipirų;
- krapų;
- agurko;
- kelių alyvuogių;
- kelių svogūnų laiškų.
Žuvį sutrinti šakute, kiaušinius sutarkuoti, įdėti tarkuoto sūrio, majonezo, jogurto, druskos, pipirų, krapų.
Viską išmaišyti ir suvynioti į agurko juosteles, aprišti svogūnų laiškais.
Laiškus užplikyti verdančiu vandeniu ir palaikyti 1-2 min., tada jie būna minkšti. Jeigu laiškai yra stori, perpjauti pusiau.
Papuošti alyvuogėmis ir žalumynais.
Skanaus!
Šaltinis – „Andželikos virtuvėlė“