Lengvai pagaminami žalieji suktinukai pradžiugins žuvies mėgėjus

Lengvai pagaminama, tačiau labai puošni ir skani užkandėlė tiems, kurie mėgsta žuvį. Išbandykite! 

Suktinukai su rūkyta žuvimi.<br>A.Labanauskas nuotr.
Suktinukai su rūkyta žuvimi.<br>A.Labanauskas nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andžela Labanauskas, „Andželikos virtuvėlė“

Jun 2, 2016, 3:33 PM, atnaujinta Jun 4, 2023, 6:30 PM

Suktinukai su rūkyta žuvimi

Reikės:

  • karštai rūkyto upėtakio ar kitos žuvies;
  • virtų kiaušinių;
  • tarkuoto sūrio;
  • majonezo, sumaišyto su jogurtu (santykiu 1:1);
  • druskos;
  • pipirų;
  • krapų;
  • agurko;
  • kelių alyvuogių;
  • kelių svogūnų laiškų.

Žuvį sutrinti šakute, kiaušinius sutarkuoti, įdėti tarkuoto sūrio, majonezo, jogurto, druskos, pipirų, krapų.

Viską išmaišyti ir suvynioti į agurko juosteles, aprišti svogūnų laiškais.

Laiškus užplikyti verdančiu vandeniu ir palaikyti 1-2 min., tada jie būna minkšti. Jeigu laiškai yra stori, perpjauti pusiau.

Papuošti alyvuogėmis ir žalumynais.

Skanaus!

Šaltinis – „Andželikos virtuvėlė“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.