Šįkart „The kitchen i love“ vaišino šalta agurkų sriuba.
Pačią sriubą pagaminti užtruks keletą minučių. Dar kiek laiko užims, jei norėsite pasigaminti kai ką stipresnio prie šio šalto marsietiško tirštimo.
Ko gi reikės?
Sriubai:
- kefyro;
- šviežio agurko;
- šviežio baziliko;
- šviežių krapų;
- šviežių svogūnų laiškų;
- ridikėlių;
- druskos;
- juodųjų pipirų.
Garnyrui:
- bulvių;
- šoninės;
- ridikėlių.
Kaip pagaminti sriubą – galite improvizuoti. Mes nutarėme visus sriubai skirtus produktus sutrinti.
Bet galima ir į kefyrą suberti peiliu smulkintas daržoves bei žolinius prieskonius.
Mes rinkomės liesą kefyrą, sriuba bus itin lengva.
Garnyrui apvirkite bulves. Paskui jas pakepinkite su šonine, apibarstykite pipirais. Galite viską suverti ant iešmelių.
Pridėkite prie garnyro dar ridikėlių.
Skanaus!
Šaltinis – „The kitchen I love“