Rabarbarų desertas su avokadu: niekas neatspės, iš ko jis pagamintas

Rabarbaruose ypatingai gausu aktyvių ir organizmui naudingų medžiagų. Kaip teigia medikė ir žalio maisto ekspertė Gražina Gum, moterims tai – tikras grožio eliksyras. Tačiau ji įspėja: virti ar kitaip termiškai apdoroti rabarbarai netenka gerųjų savybių.

Rabarbarų desertas.
Rabarbarų desertas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 16, 2016, 3:33 PM, atnaujinta Jun 12, 2023, 10:01 AM

„Todėl rekomenduoju puikų mano sukurtą bei daugelio jau pamėgtą rabarbarų desertą. Jūsų draugai niekada neatspės, iš ko jį pagaminote“, – patikino G.Gum. 

Išbandykite! 

Jums reikės:

  • 2 rabarbarų stiebų be žievelės;
  • 0,5 stiklinės abrikosų; 
  • pusės avokado.

Abrikosus užplikykite karštu vandeniu ir pamirkykite apie 10-15 min.

Visus ingredientus dėkite į trintuvą arba į daržovių smulkintuvą-kombainą su S raidės formos peiliuku. Sutrinkite. 

Gali likti nesutrintų abrikosų gabaliukų – tegul lieka. Bus gardus akcentas valgant.

Gardaus ir tikrai sveiko deserto!

Šaltinis – gglongevity.com 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.