Ilgai neužtruksite, ir valgis ant stalo: krabų lazdelių mišrainė

Krabų lazdelių mišrainė

Krabų lazdelių mišrainė.<br>A.Labanauskas nuotr.
Krabų lazdelių mišrainė.<br>A.Labanauskas nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andžela Labanauskas, „Andželikos virtuvėlė“

Jun 30, 2016, 12:31 PM, atnaujinta Jun 27, 2023, 10:28 AM

Reikės (2 porc.):

  • 100 g krabų lazdelių;
  • 1 virto kiaušinio;
  • pusės rūgštaus obuolio;
  • 40 g tarkuoto surio;
  • kelių svogūnų laiškų;
  • pipirų, druskos;
  • krapų;
  • šiek tiek citrinos sulčių;
  • majonezo, jogurto.

Gaminimo eiga

Krabų lazdeles, kiaušinį, obuolį (nuluptą) supjaustyti mažais kubeliais, įdėti sutarkuotą sūrį, pjaustytus svogūnų laiškus, įberti druskos, pipirų, smulkintų krapų, citrinos sulčių, viską sumaišyti su majonezu ir jogurtu.

Skanaus!

Šaltinis - „Andželikos virtuvėlė“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.