Išbandykite kai ką naujo: įdarytas Pekino kopūstas

Daržoves esame įpratę valgyti pjaustytas. Ar kada nors bandėte pasigaminti daržovių vyniotinį? Kažkur pamačiusi šį patiekalą nutariau pasigaminti jį pati. Gavosi skanus ir įdomiai atrodantis garnyras ar tiesiog salotų užkandis.

Įdarytas Pekino kopūstas.<br>A.Zemenskienės (Facebook/Gamink su Audrone) nuotr.
Įdarytas Pekino kopūstas.<br>A.Zemenskienės (Facebook/Gamink su Audrone) nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Audronė Zemenskienė (Facebook/Gamink su Audrone)

Jul 7, 2016, 2:39 PM, atnaujinta May 19, 2017, 2:38 PM

Įdarytas Pekino kopūstas

Reikės:

Pekino kopūsto,

fermentinio sūrio,

kelių spalvų paprikos,

agurko,

poros šaukštų grietinės,

smulkintų krapų.

Pekino kopūstą perpjoviau pusiau. Visas išvardintas daržoves susmulkinau, sūrį sutarkavau ir pagardinau grietine, druska ir prieskoniais.

Į kiekvieną Pekino kopūsto lapą sudejau paruoštas daržoves ir maistine plėvele susukau į vyniotinį, kurį palaikiau šaldytuve valandą.

Vyniotinis paruoštas, pjaustome ir ragaujame.

Skanaus!

Šaltinis – „Gamink su Audrone“

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2023 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.