Senas geras, bet primirštas receptas: krabų lazdelės tešloje

Paužkandžiaujam? Kiek primirštos krabų lazdelės keptos tešloje, bet tikrai labai tinkamas užkandis pasisėdėjimams su draugais.

Krabų lazdelės tešloje.<br>Nuotr. iš „Oditėlės blogas“
Krabų lazdelės tešloje.<br>Nuotr. iš „Oditėlės blogas“
Daugiau nuotraukų (1)

Edita Zubrickaitė, „Oditėlės blogas“

Jul 9, 2016, 6:53 PM, atnaujinta Jun 27, 2023, 10:47 AM

Krabų lazdelės tešloje

Reikės:

  • 300 g krabų lazdelių;
  • 3 kiaušinių;
  • 3 v. š. majonezo;
  • 100 g miltų;
  • 1 a.š. raudonosios paprikos miltelių;
  • žiupsnelio šviežių krapų;
  • druskos.

Padažui:

  • 4 v. š. majonezo;
  • 1 v. š. grietinės;
  • 1 išspaustos skiltelės česnako.

Į dubenį įmuškite kiaušinius, sudėkite majonezą, miltus, paprikos miltelius, pjaustytus krapus, pagardinkite druska ir viską gerai išplakite. Tešla gaunasi tiršta.

Krabų lazdeles perpjaukite išilgai, apvoliokite tešloje ir kepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

Sudėkite ant popierinės servetėlės, kad susigertų riebalų perteklius.

Patiekite su padažu.

Skanaus!

P. S. Neskubėkite išpilti likusios tešlos, o iš jos blynelius iškepkite.

Šaltinis: „Oditėlės blogas“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.