Marinuoti mėlynieji svogūnai – puikus garnyras prie šašlykų

Jeigu ruošiatės iškylai ir ketinate kepti šašlykus, nepatingėkite pamarinuoti ir mėlynųjų svogūnų.

Marinuoti mėlynieji svogūnai prie mėsos.<br>Nuotr. iš „Jurgittos receptai“
Marinuoti mėlynieji svogūnai prie mėsos.<br>Nuotr. iš „Jurgittos receptai“
Marinuoti mėlynieji svogūnai prie mėsos.<br>Nuotr. iš „Jurgittos receptai“
Marinuoti mėlynieji svogūnai prie mėsos.<br>Nuotr. iš „Jurgittos receptai“
Daugiau nuotraukų (2)

Jurgita Adomavičiūtė (jurgittosreceptai.lt)

Jul 22, 2016, 4:17 PM, atnaujinta Jul 18, 2023, 10:27 AM

Tai – puikus garnyras prie ant grotelių keptų patiekalų, kurį paruošite greitai, tiesa, marinuoti svogūnus teks per naktį.

Marinuoti mėlynieji svogūnai prie šašlykų

Reikės:

  • 2 nedidelių mėlynųjų svogūnų;
  • 120 ml vandens;
  • 60 ml obuolių acto;
  • 1-2 v. š. cukraus;
  • 1 a. š. druskos;
  • 4 žirnelių kvapiųjų pipirų.

Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite į nedidelį stiklainiuką.

Visus kitus ingredientus sumaišykite, kad ištirptų cukrus. Paragaukite marinato – jei Jūsų skoniui kažko trūksta, įdėkite.

Marinatą užpilkite ant svogūnų. Pamarinuokite per naktį.

Skanaus!

P.S. Labai mėgstu šiuos svogūnus su šašlykais!

Šaltinis – receptai.blogspot.lt/"="">receptai.blogspot.lt/"" target="_blank">„Jurgittos receptai“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.