Apsilaižysite pirštus: ypatingas kaimiškos žuvienės receptas

Tikra žuvienė nuo žuvies sriubos skiriasi kaip diena ir naktis. Žuvienei tinka tiktai šviežia, ką tik pagauta žuvis, o sriuba gali būti verdama ir iš atšildytos žuvies, todėl ji nebūna tokia gardi. Tikros žuvienės virimo paslaptį atskleidė Ginučių kaimo gyventojas Valdas Gaidelis. Vyras moka virti unikalią žuvienę, kurią dar prieš kelis šimtmečius virė senoliai.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 30, 2016, 2:16 PM, atnaujinta May 17, 2017, 9:08 AM

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.