Blynai vos iš dviejų ingredientų. Tokius sugebės iškepti bet kas

Kas nemėgsta blynų? Visi, tiesa? Bet visi žinome ir tai, kad miltai ir cukrus yra ne patys sveikiausi produktai, dėl kurių gali padidėti kūno svoris.

Blynai vos iš dviejų ingredientų.<br>Stop kadras („YouTube“)
Blynai vos iš dviejų ingredientų.<br>Stop kadras („YouTube“)
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 5, 2016, 7:01 AM, atnaujinta Aug 2, 2021, 10:15 AM

Neskubėkite visiškai atsisakyti blynų ir šį skanų, purų patiekalą paversti tik sunkiai pasiekiama svajone. Pasirodo, blynus galima paruošti taip, kad jie būtų gardūs ir sveiki.

Tam nereikės nei miltų, nei cukraus, o tik dviejų ingredientų. Tokius blynus, kuriuos sugebės iškepti bet kas, galės kirsti visi – net ir netoleruojantys glitimo.

Jums reikės:

  • 2 kiaušinių;
  • 1 banano.

Supjaustykite riekelėmis bananus, įmuškite du kiaušinius ir sutrinkite bei sumaišykite ingredientus. Nieko tokio, jei liks vienas-kitas didesnis banano gabalėlis. Svarbu, kad jų nebūtų per daug.

Bananas blynams suteiks nuostabią kreminę tekstūrą, puikų skonį ir šiek tiek saldumo be jokio cukraus.

Šių blynų porcija turi tik 250 kalorijų ir 14 g baltymų. Tai yra tiesiog idealus užkandis tiems, kurie stengiasi išlikti liekni ir sveiki.

Blynų receptą, kuris buvo pristatytas „YouTube“ kanale „BlogilatesTV“, galite pagerinti pagal savo skonį, pavyzdžiui, įdėdami į tešlą cinamono, razinų, pagardindami kepinį šviežiomis uogomis arba, jeigu labai reikia ko nors saldaus, medumi.

Jie gali tapti mėgstamiausi sveikų jūsų pusryčių patiekalu.

Ar tikrai įmanoma padaryti blynų tešlą vos iš dviejų ingredientų, galite įsitikinti pažiūrėję vaizdelį apačioje arba pabandę tokius blynus išsikepti patys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.