Paprasčiau nebūna: purus pyragas be kiaušinių

Pyragas be kiaušinių – misija įmanoma. Jo receptą atsiuntė Lina Digrienė, tinklaraščio „Žalia, bet ne žolė“ autorė. 

Purus pyragas.<br>L.Digrienės nuotr.
Purus pyragas.<br>L.Digrienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 19, 2016, 9:53 AM, atnaujinta Aug 16, 2021, 12:52 PM

Purus pyragas 

Sausi produktai:

  • 1 puodelis speltų miltų;
  • 0,5 puodelio kvietinių mitų;
  • ¾ puodelio cukraus;
  • 1 šaukštas kukurūzų krakmolo;
  • ¾ šaukštelio sodos;
  • žiupsnelis druskos;
  • vanilė. 

Drėgni produktai:

  • 1 puodelis ką tik išspaustų apelsinų sulčių;
  • 2 šaukštai aliejaus;
  • 1 šaukštelis acto.

Sausus ir drėgnus produktus sumaišyti atskirai, po to į sausus supilti drėgnus. Viską sumaišyti ir kepti 180 C temperatūroje 30-35 minutes (arba kol pagaliukas, įkištas į pyragą, išliks švarus). 

Šis receptas – iš tinklaraščio „Žalia, bet ne žolė“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.