Įdarytos cukinijos. Vienas geriausių receptų

Cukinijos pagal šį receptą man yra vienos skaniausių įdarytų cukinijų. Gardumėlis.

Pievagrybiais įdarytos cukinijos.<br>A.Labanauskas nuotr.
Pievagrybiais įdarytos cukinijos.<br>A.Labanauskas nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andžela Labanauskas, „Andželikos virtuvėlė“

Aug 23, 2016, 7:43 PM, atnaujinta Aug 22, 2023, 9:25 AM

Keptos pievagrybiais ir sūriu įdarytos cukinijos

Reikalingi produktai (2 porcijoms):

  • viena vidutinio dydžio cukinija arba dvi mažesnės;
  • pusė nedidelio svogūno;
  • 4 didesni pievagrybiai;
  • skiltelė česnako;
  • maždaug 200-220 g tepamo sūrio su žolelėmis;
  • druska, pipirai.

Gaminimo eiga

Cukiniją perpjauti išilgai, šaukšteliu išskobti vidurį. Jo neišmesti, o susmulkinti peiliu.

Svogūną ir grybus supjaustyti taip pat smulkiai, česnaką sutarkuoti smulkia trintuve.

Susmukintą cukinijos vidurį, svogūną, grybus, česnaką sumaišyti su sūriu, įberti druskos, pipirų ir dėti į paruoštas cukinijas.

Kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 30-35 minutes. Skanaus!

Šaltinis - „Andželikos virtuvėlė“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.