Keptos pievagrybiais ir sūriu įdarytos cukinijos
Reikalingi produktai (2 porcijoms):
- viena vidutinio dydžio cukinija arba dvi mažesnės;
- pusė nedidelio svogūno;
- 4 didesni pievagrybiai;
- skiltelė česnako;
- maždaug 200-220 g tepamo sūrio su žolelėmis;
- druska, pipirai.
Gaminimo eiga
Cukiniją perpjauti išilgai, šaukšteliu išskobti vidurį. Jo neišmesti, o susmulkinti peiliu.
Svogūną ir grybus supjaustyti taip pat smulkiai, česnaką sutarkuoti smulkia trintuve.
Susmukintą cukinijos vidurį, svogūną, grybus, česnaką sumaišyti su sūriu, įberti druskos, pipirų ir dėti į paruoštas cukinijas.
Kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 30-35 minutes. Skanaus!
Šaltinis - „Andželikos virtuvėlė“