Gaivu, trašku, sotu, skanu, sveika – viskas telpa viename dubenėlyje. Dar pridurčiau – itin tinka toms ar tiems, kurie saugo kūno linijas.
Skanu ir su majonezu, ir su aliejumi. Papildomai galima dėti agurkų, bet man skaniau vien pomidorai ir kalafiorai.
Žiedinių kopūstų ir pomidorų mišrainė
Reikalingi produktai
- pusė žiedinio kopūsto galvos;
- 3-4 pomidorai (jų turi būti tiek pat, kiek ir žiedinių kopūstų);
- 1-2 skiltelės česnako;
- majonezo (arba aliejaus ir citrinų sulčių).
Kopūstą supjaustyti žiedynėliais. Kitos šeimininkės juos apverda, bet man patinka žali, tuomet jie traškesni.
Pomidorus supjaustyti kubeliais. Sutrinti česnaką.
Viską sumaišyti ir pagardinti majonezu arba aliejaus, citrinos sulčių ir druskos užpilu.