Vasaros gėrybių mišrainė „Rugpjūtis“

Šis receptas atsiųstas 2016 m. receptų konkursui „Mano virtuvė kvepia rudeniu“. Jo autorė – Aliona Griciukienė.

Vasaros gėrybių mišrainė.<br>A.Griciukienės nuotr.
Vasaros gėrybių mišrainė.<br>A.Griciukienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-09-07 13:31, atnaujinta 2023-09-11 10:59

Vasaros gėrybių mišrainė „Rugpjūtis“, arba lečo

Reikalingi produktai:

  • pomidorai, 3 kilogramai;
  • paprika, 1,5 kilogramo;
  • svogūnai, 1 kilogramas;
  • morkos, 1 kilogramas;
  • aliejus, 1,5 stiklinės;
  • cukrus, 1 stiklinė;
  • druska, 50 gramų;
  • actas, 15 gramų.

Gaminimo eiga

Viską supjaustyti, sudėti į vieną indą, išmaišyti ir palikti 30 minučių, kad paleistų sultis.

Puodą pastatyti ant silpnos ugnies ir virti 40 minučių. Paskui įpilti 1 šaukštą acto 70 %.

Sudėlioti į sterilizuotus stiklainius, užsukti, apversti ir laukti, kol atvės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.