Traškios cukinijų lazdelės: užkandis, nuo stalo dingstantis rekordiniu greičiu

„Nuostabios traškios cukinijų lazdelės. Greitai dingstančios nuo stalo. Puikus užkandis rudens iškyloms. Svarbiausia – lengvai ir greitai paruošiamos“, – teigia receptą atsiuntusi Diana B.

Traškios cukinijų lazdelės.<br>D.Bružinskaitės nuotr.
Traškios cukinijų lazdelės.<br>D.Bružinskaitės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-09-03 15:38, atnaujinta 2023-08-30 15:10

Traškios cukinijų lazdelės

Reikalingi produktai:

  • viena didelė cukinija;
  • druska;
  • pipirai;
  • 2 stiklinės miltų;
  • 2 stiklinės džiūvėsėlių;
  • 2 kiaušiniai.

Gaminimo eiga

1. Išdorojame cukiniją. Gražiai supjaustome lazdelėmis.

2. Kiaušinius išplakame iki putų.

3. Cukinijos lazdeles apibarstome druska ir papipirais.

4. Lazdeles apvoliojame miltuose.

5. Tuomet apvoliojame kiaušinių plakinyje ir džiūvėsėliuose.

6. Kepame orkaitėje 150 laipsnių temperatūroje 20-25 minutes.

Taip paruoštos lazdelės būna traškios ir tirpstančios burnoje. Skanaus!

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų rugsėjo 21 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.