„Labai paprasta ir lengva paruošti skanius kukulaičius. Ypač gerą skonį jiems suteikia marškinėliai – kukurūzų dribsniai, o ir patiekti ant stalo jie atrodo puikiai“, – teigė patyrusi šeimininkė, savo receptą pasiūliusi 2017 m. konkursui „Mano virtuvė kvepia rudeniu“.
Mėsos kukuliai marškinėliuose
Reikės:
- 0,5 kg kiaulienos ir jautienos faršo,
- smulkiai pjaustyto ir pakepinto svogūno,
- 1 kiaušinio,
- 2 nedidelių tarkuotų morkų,
- prieskonių,
- žiupsnelio druskos.
Kukuliams apvolioti – kelių saujų smulkintų kukurūzų dribsnių ir kiaušinio.
Ruošimo eiga
Pasiruošiame mėsą su visais išvardytais produktais.
Iš paruošto faršo padarome kukulius, juos pamirkome išplaktame kiaušinyje ir apvoliojame dribsniuose.
Dedame į skardą su kepimo popieriumi ir orkaitėje kepame 180 laipsnių temperatūroje 35 min.
Elementaru, paprasta ir labai skanu.