Vienas ingredientas, ir paprasti mėsos kukuliai tampa ypatingi

Norite skanios vakarienės? Pasinaudokite štai šiuo vilnietės skaitytojos Audronės Zemenskienės pasiūlymu. 

Kukuliai dribsnių marškinėliuose.<br>A.Zemenskienės nuotr.
Kukuliai dribsnių marškinėliuose.<br>A.Zemenskienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 29, 2016, 4:21 PM, atnaujinta Oct 4, 2021, 11:39 AM

„Labai paprasta ir lengva paruošti skanius kukulaičius. Ypač gerą skonį jiems suteikia marškinėliai – kukurūzų dribsniai, o ir patiekti ant stalo jie atrodo puikiai“, – teigė patyrusi šeimininkė, savo receptą pasiūliusi 2017 m. konkursui „Mano virtuvė kvepia rudeniu“. 

Mėsos kukuliai marškinėliuose

Reikės:

  • 0,5 kg kiaulienos ir jautienos faršo,
  • smulkiai pjaustyto ir pakepinto svogūno,
  • 1 kiaušinio,
  • 2 nedidelių tarkuotų morkų,
  • prieskonių,
  • žiupsnelio druskos.

Kukuliams apvolioti – kelių saujų smulkintų kukurūzų dribsnių ir kiaušinio.

Ruošimo eiga 

Pasiruošiame mėsą su visais išvardytais produktais.

Iš paruošto faršo padarome kukulius, juos pamirkome išplaktame kiaušinyje ir apvoliojame dribsniuose.

Dedame į skardą su kepimo popieriumi ir orkaitėje kepame 180 laipsnių temperatūroje 35 min.

Elementaru, paprasta ir labai skanu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.