Morkų ir burokėlių sultys: vitaminų bomba iš pat ryto

Rytais, kuomet turiu daugiau laiko, atsikėlusi išgeriu vandens, tada ką tik išspaustų sulčių (šios yra mano mėgstamiausios), einu pasivaikščioti, o grįžusi pusryčiauju. Tuomet jaučiu, kad dieną tikrai pradėjau produktyviai ir kupina energijos.

Burokėlių ir morkų sultys su imbieru.<br>P.Kozlovskytės nuotr.
Burokėlių ir morkų sultys su imbieru.<br>P.Kozlovskytės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Paulina Kozlovskytė

Sep 30, 2016, 7:03 AM, atnaujinta Oct 8, 2021, 10:25 AM

Sultis rekomenduojama gerti bent 30 minučių iki valgio. Negerkite pavalgius ar su maistu, nes gali sustiprėti rūgimo procesai!

Man skaniausios ir geriausios yra burokėlių ir morkų sultys, paskanintos imbieru.

Ką tik išspaustos morkų sultys karaliauja tarp daržovių sulčių, o burokėlių sultyse gausu cukraus bei vitaminų, todėl gaunasi tikra jų bomba.

Vitaminingos morkų ir burokėlių sultys

Reikalingi produktai (2 žmonėms):

  • 6 vidutinės morkos;
  • 1 burokėlis;
  • nedidelis gabaliukas imbiero;
  • 1 puodelis vandens;
  • keli lašiukai tyro alyvuogių aliejaus. 

Nuskuskite morkas, burokėlį, imbierą ir dėkite į sulčiaspaudę.

Išspaudę sultis sumaišykite su vandeniu, išpilstykite į stiklines ir įlašinkite po mažą lašiuką alyvuogių aliejaus.

Galite įdėti ledukų, kad sultys būtų šaltos.

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2022 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.