Skelbiame konkurso „Mano virtuvė kvepia rudeniu“ laimėtojus

Baigėsi mūsų rudeninių patiekalų konkursas, sulaukęs kaip niekada daug dalyvių ir receptų. Tikimės, kad pasisėmėte nemažai idėjų, išbandėte naujus ir dar neragautus patiekalus ar

Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 5, 2016, 3:07 PM, atnaujinta May 11, 2017, 10:36 AM

Metas apibendrinti!

Absoliučiu skaitytojų favoritu tapo receptas, kaip pasigaminti sveiką užkandį – cukinijų lazdeles. Šį receptą rasite paspaudę čiaTraškios cukinijų lazdelės – užkandis, nuo stalo dingstantis rekordiniu greičiu“. 

Šis rekordiniu greičiu dingstantis užkandis sulaukė ir rekordinio skaitytojų skaičiaus.

Recepto autorei Dianai Bružinskaitei atitenka skaitytojų prizas, kurį įteiks portalo lrytas.lt redakcija – tai maišytuvas daržovių ir vaisių kokteiliams trinti.

Tinklaraščio „Sezoninė virtuvė“ ir kulinarinių knygų autorė Renata Ničajienė išsirinko savo favoritą. Tai – moliūgų ir obuolių pyragas. Jo receptą rasite paspaudę čia „Obuolių ir moliūgų pyragas – be riebalų, bet su paslaptimi“.

Šio recepto autorei Giedrei, nepanorusiai nurodyti savo pavardės, atitenka keturios kulinarinės knygos, kurių autorė – R.Ničajienė: „Gero maisto dienoraštis. Žiema“, „Gero maisto dienoraštis. Pavasaris“, „Gero maisto dienoraštis. Vasara“, „Gero maisto dienoraštis. Ruduo“.

Paskatinamaisiais prizais – naujausia R.Ničajienės knyga „Gero maisto dienoraštis. Ruduo“ – apdovanojamos dar dvi receptų autorės, taip pat sulaukusios daug skaitytojų dėmesio ir reakcijų.

Tai Audronė Zemenskienė, atsiuntusi mums savo šeimos pamėgtų cepelinų receptą. Jeigu pamiršote ar nepastebėjote, jį rasite čia „Neapsakomai skanūs cepelinai: receptas, pasiteisinęs 100 proc.“.

Taip pat – Andžela Labanauskas, pasiūliusi išsikepti virtų bulvių ir varškės blynelius. Panorėję išbandyti receptą jį rasite čia „Virtų bulvių ir varškės blyneliai: seilė tįsta vien pažiūrėjus“.

Nuoširdžiai džiaugiamės ir sveikiname visus nugalėtojus!

Taip pat labai dėkojame visiems dalyviams. Laukite kitų konkursų – jų dar tikrai bus! Sekite naujienas portale lrytas.lt ir mūsų Facebook paskyroje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.