Varškės pudingas su obuoliais ir medumi: norėsite ir antros porcijos

Purus ir aromatingas varškės pudingas su obuoliais ir medumi. Paragavus norisi dar ir dar.

Varškės pudingas su obuoliais ir medumi.<br>A.Zemenskienės (Facebook/Gamink su Audrone) nuotr.
Varškės pudingas su obuoliais ir medumi.<br>A.Zemenskienės (Facebook/Gamink su Audrone) nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Audronė Zemenskienė, „Gamink su Audrone“

Oct 24, 2016, 1:32 PM, atnaujinta Oct 18, 2021, 10:16 AM

O pasigaminti paprasta, receptas lengvas ir lengvai įsimenamas, tiesiog visko reikia po 2.

Na, pradėkime gaminti.

Varškės pudingas su obuoliais ir medumi

Reikės:

  • 2 pakelių varškės (2×180 g),
  • 2 kiaušinių,
  • 2 tarkuotų obuolių,
  • 2 v. š. medaus,
  • 2 v. š. miltų (nebūtina, bet aš dėjau).

Į varškę sudėjau visus išvardintus produktus ir gerai išmaišiau. Į šią masę papildomai dėjau smulkintų džiovintų obuolių, galima dėti ir razinų, spanguolių ar tai, ką mėgstate.

Kepimo skardą sutepiau aliejumi ir supyliau varškės masę.

Kepiau orkaitėje apie 30 min. 180 laipsnių temperatūroje.

Pastebėjimas: tik iškepęs pudingas bus minkštas, todėl palaukite kol šiek tiek atvės, tada pjaustykite.

„Gamink su Audrone“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.