Picos tešla su medumi – ideali: 5 minutės, ir galėsite kepti

Ieškojau picos pado recepto, kad rezultatas būtų greitas ir skanus. Štai ir atradau – pica buvo ideali. Mano šeimyna dabar prašo, kad neišradinėčiau naujo dviračio – kepčiau tik tokią picą.

Picos tešla.<br>123rf nuotr.
Picos tešla.<br>123rf nuotr.
Pica.<br>L.Grigalevičienės nuotr.
Pica.<br>L.Grigalevičienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

„Loretos išbandyti receptai“

Oct 25, 2016, 4:46 PM, atnaujinta Nov 4, 2022, 11:58 AM

Picos tešla

Reikalingi produktai (vienai picai):

  • 70 ml šilto vandens;
  • 1 v. š. aliejaus;
  • 0,5 v. š. medaus;
  • 1 a. š. su kaupu sausų mielių;
  • maždaug 1 stiklinė miltų;
  • žiupsnelis druskos.

Į vandenį dėti medų, išmaišyti, berti mieles, išmaišyti. Berti druską, pilti aliejų, išmaišyti, įsijoti miltus ir užminkyti tešlą.

Palikti 5 min. šiltai.

Ir štai – tešla pasiruošusi „lipti“ į kepimo indą ar skardą! 

Šaltinis – „Loretos išbandyti receptai“

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.