Aktorė dalyvavo laidoje „Gardu Gardu“, kur šefas ir laidos vedėjas Deivydas Praspaliauskas ją pavaišino maskarponės sūrio apkepu.
Pasigaminti tokį galite ir jūs. Štai jo receptas.
Maskarponės sūrio apkepas
Reikės:
200 g maskarponės sūrio;
1 valgomojo šaukšto cukraus;
1 kiaušinio;
50 g sviesto;
90 g greito paruošimo ryžių košės;
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių.
Patiekti – vyšnių, vyšnių tyrės.
Į dubenėlį įdėti maskarponės sūrį, įmušti kiaušinį, supilti ištirpintą sviestą, suberti cukrų, kepimo miltelius bei greito paruošimo ryžių košę. Viską gerai išmaišyti.
Paruoštą masę išdalinti į nedidelius kepimui skirtus indelius. Kepti 180°C temperatūroje apie 20 min.
Iškeptą apkepą patiekti su šviežiomis vyšniomis ir vyšnių tyre.