Užkandis per kelias minutes: rūkytos žuvies užtepėlė

Šis rūkytos žuvies užtepėlės receptas – iš Nidos Degutienės knygos „Žuvis pasaulio virtuvėse“. Receptas, tinkantis ir kasdieniams pusryčiams, ir svečiui pavaišinti.

Rūkytos žuvies užtepėlė.<br>N. Degutienės nuotr.
Rūkytos žuvies užtepėlė.<br>N. Degutienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 4, 2016, 9:46 AM, atnaujinta Nov 2, 2021, 11:12 AM

Produktai paprasti, daug laiko neatims, tad išbandykite!

Rūkytos žuvies užtepėlė

Reikės (4 asmenims):

  • 400 g rūkytos žuvies be odos ir ašakų;
  • 125 ml kreminio natūralaus skonio sūrio;
  • 100 g minkšto sviesto;
  • 2 citrinų sulčių ir nutarkuotos žievelės;
  • druskos;
  • pipirų.

Kaip gaminti

Šakute sutrinkite rūkytą žuvį, sumaišykite ją su kreminiu sūriu, minkštu sviestu, citrinų sultimis ir žievele, pagardinkite druska ir pipirais.

Sudėkite masę į indelį ir laikykite šaldytuve.

Patiekite su paskrudintos baltos duonos riekele.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.