Minkštos bandelės su mėsa, už kurias balsuoja visa šeima

Skanios, minkštos bandelės, kurias galima valgyti ir šiltas namuose, ir neštis į darbą ar mokyklą.

Bandelės su mėsa.<br>A.Labanauskas nuotr.
Bandelės su mėsa.<br>A.Labanauskas nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andžela Labanauskas, „Andželikos virtuvėlė“

Nov 5, 2016, 12:12 PM, atnaujinta Nov 2, 2021, 11:10 AM

Bandelės su mėsa

Reikalingi produktai (iš nurodyto kiekio išeis 9 vnt.)

Tešlai:

  • 220 g varškės;
  • 2 kiaušiniai;
  • 50 ml aliejaus;
  • 1 a. š. kepimo miltelių;
  • 0,5 a. š. druskos;
  • 1 a. š. cukraus (su kaupu);
  • 390-400 g miltų;
  • dar miltų reikės pabarstymui.

Įdarui:

  • 750 g faršo;
  • 2 kiaušiniai;
  • druska, pipirai;
  • 1-2 skiltelės česnako;
  • 1 svogūnas;
  • 2-3 v. š. grietinės;
  • petražolės, krapai.

Bandelėms aptepti reikės 1 kiaušinio ir 2 v. š. pieno.

Gaminimo eiga

Pirmiausia pasiruoškite įdarą.

Į faršą įkulkite kiaušinius, sudėkite prieskonius, smulkintus žalumynus ir česnaką, dėkite grietinę ir sutarkuotą svogūną – viską gerai išmaišykite.

Ruošiame tešlą

Kiaušinius išsukti su varške, cukrumi ir druska, pilti aliejų, išmaišyti persijotus miltus su kepimo milteliais, suberti ir suminkyti tešlą. Padalinti į 9 dalis.

Iškočioti paplotėlį, dėti į vidurį faršą, sujungti ir užspausti šonus (arba formuokite kokią norite formą).

Aptepkite kiaušinio ir pieno plakiniu.

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 40 min.

Skanaus!

Šaltinis – „Andželikos virtuvėlė“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.