O antra, kad šį didkepsnį galima valgyti ir kaip šaltą užkandį.
Žodžiu, pamėginkite ir patys įsitikinsite, jog tai patiekalas du viename.
Maltos mėsos didkepsnis su morkomis
Reikės:
- 0,5 kg maltos kiaulienos,
- kiaušinio,
- mėgstamų prieskonių,
- druskos,
- žalumos.
Įdarui:
- 2 tarkuotų morkų,
- smulkinto česnako,
- majonezo.
Maltą mėsą pagardinau prieskoniais, druska, įmušiau kiaušinį, viską išmaišiau.
Iš maltos mėsos padariau „laivelį“, į kurio vidurį įdėjau tarkuotas morkas su česnaku ir užtepiau majonezu.
Kepimo skardoje, patiesusi kepimo popierių, didkepsnį kepiau 40 min.
Pastaba: valgant kaip karštą patiekalą rekomenduoju ant jo patarkuoti fermentinio sūrio.
Šaltinis – „Gamink su Audrone“.