Maltos mėsos didkepsnis su morkomis

Išsikepusi vieną didelį maltos mėsos didkepsnį su įdaru likau pati patenkinta. Kodėl? Visų pirma, šis patiekalas tiks kaip karštas, patiektas su garnyru ar daržovėmis. Jis puikiai pjaustosi riekelėmis.

Maltos mėsos kepsnys.<br>A.Zemenskienės (Facebook/Gamink su Audrone) nuotr.
Maltos mėsos kepsnys.<br>A.Zemenskienės (Facebook/Gamink su Audrone) nuotr.
Maltos mėsos kepsnys.<br>A.Zemenskienės (Facebook/Gamink su Audrone) nuotr.
Maltos mėsos kepsnys.<br>A.Zemenskienės (Facebook/Gamink su Audrone) nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Audronė Zemenskienė, „Gamink su Audrone“

Nov 18, 2016, 12:20 PM, atnaujinta Nov 15, 2021, 11:21 AM

O antra, kad šį didkepsnį galima valgyti ir kaip šaltą užkandį.

Žodžiu, pamėginkite ir patys įsitikinsite, jog tai patiekalas du viename.

Maltos mėsos didkepsnis su morkomis

Reikės:

  • 0,5 kg maltos kiaulienos,
  • kiaušinio,
  • mėgstamų prieskonių,
  • druskos,
  • žalumos.

Įdarui:

  • 2 tarkuotų morkų,
  • smulkinto česnako,
  • majonezo.

Maltą mėsą pagardinau prieskoniais, druska, įmušiau kiaušinį, viską išmaišiau.

Iš maltos mėsos padariau „laivelį“, į kurio vidurį įdėjau tarkuotas morkas su česnaku ir užtepiau majonezu.

Kepimo skardoje, patiesusi kepimo popierių, didkepsnį kepiau 40 min.

Pastaba: valgant kaip karštą patiekalą rekomenduoju ant jo patarkuoti fermentinio sūrio.

Šaltinis – „Gamink su Audrone“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.