Smagūs raudonviršiai – svečių rankos taip ir tiesis link jų

Patiekalams šventiškumo suteikia ne tik skonis, bet ir gebėjimas juos išradingai patiekti. Juk šventinis maistas turi dar ir papuošti stalą.

Smagieji raudonviršiai.<br>O.Kudopčenkienės nuotr.
Smagieji raudonviršiai.<br>O.Kudopčenkienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 4, 2016, 3:16 PM, atnaujinta Nov 24, 2021, 6:01 PM

Šie smagūs pikantiški raudonviršiai, kurių receptu pasidalijo Odeta Kudopčenkienė, neabejotinai trauks susėdusių už šventinio stalo žvilgsnius, o rankos taip ir tiesis link jų.

Tad siūlome jų paragauti.

Raudonviršiai

Ingredientai:

  • 2 virti kiaušiniai;
  • 50 g tarkuoto fermentinio sūrio;
  • 2 skiltelės česnako;
  • 1 rūkyta vištienos blauzdelė;
  • 2 šaukštai neriebaus majonezo;
  • 0,5 ilgavaisiaus agurko;
  • keli vyšniniai pomidorai.

Kiaušinius, sūrį, česnaką sutarkuoti burokine tarka. Vištieną susmulkinti.

Viską sudėti į dubenį, dėti majonezo ir gerai išmaišyti. Jei trūksta prieskonių, įberkite pipirų.

Sudrėkinkite rankas su vandeniu ir darykite vieno kąsnio kamuoliukus. Juos dėkite ant agurko riekučių (storesniu), ant viršaus dėkite per pusę perpjauto vyšninio pomidoro.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.