Burnoje tirpstantis šokolado ir sutirštinto pieno keksas

„Puikios tekstūros ir švelnaus skonio keksas, tiesiog tirpstantis burnoje“, – tvirtina mūsų skaitytoja Loreta Pikšrytė-Jankauskienė, atsiuntusi šio skanėsto receptą.

Šokolado ir sutirštinto pieno keksas.
Šokolado ir sutirštinto pieno keksas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 12, 2016, 9:05 AM, atnaujinta Dec 6, 2021, 5:43 PM

Šokolado ir sutirštinto pieno keksas

Reikalingi produktai:

  • skardinė kondensuoto pieno;
  • 4 kiaušiniai;
  • 150 g miltų;
  • 1/2 a.š. kepimo miltelių;
  • 50 g lydyto sviesto;
  • tarkuoto šokolado.

Kiaušinius gerai išplakti, supilti kondensuotą pieną, atvėsusį lydytą sviestą, suberti persijotus ir su kepimo milteliais sumaišytus miltus. Įtarkuoti šokolado. Tešlą supilti į kepimo popieriumi išklotą arba sviestu išteptą kepimo formą. Kepti 45-60 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.