Užkandėlė su tunu ir mocarela
Reikalingi produktai:
- 1 skardinė tuno savo sultyse;
- 2-3 marinuoti agurkėliai;
- 2 virti kiaušiniai;
- 70 g mocarelos sūrio;
- 1 mažas svogūnas;
- 1-2 skiltelės česnako;
- druska, pipirai;
- krapai, petražolės.
Užpilui:
- majonezas, grietinė ar jogurtas (kas ką mėgsta).
Dar reikės:
- krekerių (nesaldžių), krepšelių ar batono riekelių.
Gaminimo eiga
Tuną nuvarvinti, sutrinti šakute.
Kiaušinius ir mocarelos sūrį sutarkuoti burokų trintuve.
Svogūną, agurkėlius ir česnaką smulkiai supjaustyti, žalumynus susmulkinti.
Viską sumaišyti, berti prieskonių, įmaišyti majonezą, grietinę ar jogurtą.
Dėti ant krekerių, į krepšelius ar ant batono riekelių, papuošti žalumynais.
Skanaus!
Šaltinis – „Andželikos virtuvėlė“