Pasirodo, galima! Įdomaus skonio vyniotinio receptas papildys mano receptų užrašus.
Kadangi pati išmėginau, dabar rekomenduoju jį ir jums.
Jis gan lengvai pagaminamas, tad pirmyn prie darbo.
Mėsos ir sūrio vyniotinis
Reikalingi produktai
„Biskvitui“:
- 200 g fermentinio sūrio,
- 2 kiaušinių,
- 3. v. š. majonezo,
- 2 v. š. miltų.
Įdarui:
- 300–350 g maltos kiaulienos (gali būti ir kita malta mėsa),
- 1 kiaušinis,
- druskos,
- maltos mėsos prieskonių,
- smulkintų krapų.
Kaip gaminti
Pasiruošiau įdarą iš visų išvardintų produktų – viską sumaišiau.
Stambia trintuve sutarkavau fermentinį sūrį, įmušiau kiaušinius, sudėjau majonezą, miltus ir išmaišiau.
Kepimo formoje (aš kepiau 20×35 ) patiesiau kepimo popierių ir supyliau paruoštą masę.
Kepiau orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje 20 min.
Ant iškepusio „biskvito“ (šiek tiek pravėsusio, bet dar šilto), sudėjau paruoštą mėsos įdarą per visą jo dydį ir po truputį susukau.
Susuktą vyniotinį skardoje, kurioje patiestas kepimo popierius, kepiau dar 35-40 min.
Štai ir viskas, mėsos ir sūrio vyniotinis paruoštas, beje jis skanus tiek karštas, tiek šaltas.
Skanaus!
Šaltinis – „Gamink su Audrone“.