Itališka užkandėlė: skrebučiai su pesto padažu, mocarela ir pomidorais

2017 m. sausio 22 d. 12:10
Kristina Pišniukaitė, „Ant medinės lentelės“
Receptas
Itališkos brusketos su pesto padažu, mocarelos sūriu, saulėje džiovintais pomidorais ir gražgarstėmis. Labai rekomenduoju visiems, norintiems Italija kvepiančio gardaus kąsnelio!
Daugiau nuotraukų (2)
Brusketos arba skrebučiai su pesto padažu, mocarela ir pomidorais
Reikės:
  • 1 prancūziško batono;
  • 0,5 pesto padažo indelio;
  • 2 mocarelos rutuliukų;
  • 10 saulėje džiovintų pomidorų;
  • saujos gražgarsčių (rukolos).
Gaminame
Prancūzišką batoną supjaustome poros centimetrų storio gabalėliais ir paskrudiname 180 laipsnių orkaitėje apie 5 min.
Ant kiekvieno skrebučio tepame po šaukštelį pesto padažo, dedame po mocarelos griežinėlį ir kelis pjaustyto saulėje džiovinto pomidoro gabalėlius.
Ant viršaus uždedame po kelis gražgarsčių lapelius.
Šaltinis – tinklaraštis „Ant medinės lentelės“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.