Itališka užkandėlė: skrebučiai su pesto padažu, mocarela ir pomidorais

Itališkos brusketos su pesto padažu, mocarelos sūriu, saulėje džiovintais pomidorais ir gražgarstėmis. Labai rekomenduoju visiems, norintiems Italija kvepiančio gardaus kąsnelio!

Itališki skrebučiai.<br>Nuotr. iš tinklaraščio „Ant medinės lentelės“
Itališki skrebučiai.<br>Nuotr. iš tinklaraščio „Ant medinės lentelės“
Daugiau nuotraukų (2)

Kristina Pišniukaitė, „Ant medinės lentelės“

Jan 22, 2017, 12:10 PM, atnaujinta Jan 17, 2022, 3:22 PM

Brusketos arba skrebučiai su pesto padažu, mocarela ir pomidorais

Reikės:

  • 1 prancūziško batono;
  • 0,5 pesto padažo indelio;
  • 2 mocarelos rutuliukų;
  • 10 saulėje džiovintų pomidorų;
  • saujos gražgarsčių (rukolos).

 

Gaminame

Prancūzišką batoną supjaustome poros centimetrų storio gabalėliais ir paskrudiname 180 laipsnių orkaitėje apie 5 min.

Ant kiekvieno skrebučio tepame po šaukštelį pesto padažo, dedame po mocarelos griežinėlį ir kelis pjaustyto saulėje džiovinto pomidoro gabalėlius.

Ant viršaus uždedame po kelis gražgarsčių lapelius.

Šaltinis – tinklaraštis „Ant medinės lentelės“

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2022 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.