Alyvuogių užkandėlė – paprasta, originalu ir tikrai gardu

Alyvuogių užkandėlė

Alyvuogių užkandėlė.<br>L.Pikšrytės-Jankauskienės nuotr.
Alyvuogių užkandėlė.<br>L.Pikšrytės-Jankauskienės nuotr.
Alyvuogių užkandėlė.<br>L.Pikšrytės-Jankauskienės nuotr.
Alyvuogių užkandėlė.<br>L.Pikšrytės-Jankauskienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Loreta Pikšrytė-Jankauskienė, „Kartą virtuvėje“

Jan 31, 2017, 8:40 AM, atnaujinta Jan 27, 2020, 7:14 PM

Reikės:

• 300 g šaldytos bemielės tešlos;

• indelio konservuotų žaliųjų alyvuogių;

• barbekiu iešmelių kepimui.

Iešmelius pamerkiame 10 minučių į vandenį. Tešlą supjaustome juostelėmis (apie 15 cm ilgio, 1.5 cm pločio). Alyvuoges nusausiname.

Ant iešmelių vinguriuojame tešlos juosteles paikaitomis su alyvuogėmis. Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 25 minutes.

Šaltinis – „Kartą virtuvėje“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.