Kitoks omletas: iškepti lengva, o rezultatas pradžiugins visus

Šeimai pusryčiams pabandžiau iškepti kiek kitokį omletą. Labai skanus! Mums visiems labai patiko.

Orkaitėje keptas omletas.<br>A.Labanauskas nuotr.
Orkaitėje keptas omletas.<br>A.Labanauskas nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andžela Labanauskas, „Andželikos virtuvėlė“

Mar 5, 2017, 6:51 AM, atnaujinta Feb 28, 2022, 5:48 PM

Orkaitėje keptas omletas 

Reikalingi produktai (4-5 porcijoms):

  • 6 kiaušiniai;
  • 250 ml pieno;
  • 60 g miltų;
  • 100 g tarkuoto sūrio;
  • dešros ar kumpio, galite dėti daržovių ar grybų – priedus kiekvienas gali pasirinkti pagal savo skonį;
  • druska, pipirai;
  • žalumynai – smulkintos petražolės, svogūnų laiškai;
  • aliejus.

Gaminimo eiga

Kiaušinius, miltus, pieną, druską ir pipirus išplakti.

Skardą (maždaug 25x35 cm) iškloti kepimo popieriumi, patepti aliejumi, supilti išplaktus kiaušinius, berti smulkiai supjaustytą dešrą, svogūnų laiškus, petražoles ir apibarstyti tarkuotu sūriu.

Dėti į įkaitintą 220-230 laipsnių orkaitę ir kepti apie 15-20 min.

Iškeptą omletą aš suvyniojau į vyniotinį ir supjausčiau, bet tai daryti nebūtina.

Skanaus!

Šaltinis – „Andželikos virtuvėlė“

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2022 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.