Vienas jų – juodaisiais ryžiais ir daržovėmis įdarytos paprikos. Toks patiekalas gali atstoti daugumos pamėgtą baltąją mišrainę.
Įdarytos paprikos
Reikės:
2 paprikų,
100 g juodųjų ryžių,
šaldytų žirnelių ir morkų mišinio,
mėgstamų prieskonių,
kietojo sūrio,
krapų, petražolių ir rozmarinų.
Išvirkite juoduosius ryžius. Tada keptuvėje pakepinkite šaldytus žirnelius ir morkas.
Į keptuvę sudėkite juoduosius ryžius, kietąjį sūrį bei mėgstamus prieskonius. Viską gerai išmaišykite.
Pasiruoškite paprikas – nupjaukite viršūnėles, išimkite sėklas.Tada sudėkite paprikas ant kepimo skardos ir šaukštu prikimškite jas juodųjų ryžių ir daržovių.
Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.
Iškepusias paprikas papuoškite petražolėmis, krapais ar rozmarinais.