Aš nutariau pietums paruošti vaflius su mėsos įdaru.
Ir ką manote?
Patiekalas gavosi skanus ir gana originalus, o ir patiektas ant stalo gražiai atrodo.
Vafliai su mėsos įdaru pagaminami labai lengvai.
Manau, kad ir jūs galite pasinaudoti šiuo mano receptu ruošdami pietus ar vakarienę.
Vafliai su mėsos įdaru
Reikės:
- 6 vaflių lakštų (pailgų),
- 0,5 kg vištienos faršo,
- 1 didesnės morkos,
- vištienos prieskonių,
- smulkintų krapų,
- druskos,
- majonezo,
- 1 kiaušinio,
- sezamų sėklų.
Pasiruošiau vištienos faršą su prieskoniais, sutarkavau morką ir išmaišiau.
Kai pasiruošiau visus vaflius (jie pakankamai suminštėjo), juos perpjoviau pusiau ir susukau.
Kepiau orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje 25 min.
Iš šio kiekio gavosi 12 vaflinių vamzdelių.
Štai ir viskas.
Skanaus!