Seniai norėjau išbandyti, bet vis atsirasdavo kitų patiekalų, kitų skonių.
Šį kartą gaminau pasitelkusi savo skonį, o jis neapgavo.
Mėsa buvo sultinga, o
padažas ypač skanus. Geriau vieną kartą paragauti, nei daug kartų išgirsti.
Vištos krūtinėlę nuplauname ir nusausiname. Ištriname vištienos prieskoniais, druska, pipirais ir puse išspaustų česnakų.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir kepame krūtinėles pavartant, kol gražiai iškepa.
Kitoje keptuvėje ištirpiname sviestą, sudedame likusius smulkintus česnakus ir apkepiname. Beriame miltus ir maišome, tada supilame sultinį (gali prireikti daugiau, priklauso nuo to, kokio tirštumo norite padažo ) ir vis maišome, kol
padažas pasidarys grietinėlės tirštumo.
Padažo gausiai užpilame ant vištienos ir tiekiame.
Valgome su pasirinktu garnyru.