Mes kepėme vištienos šašlykus, kuriuos marinavau kefyre. Labai greitas ir geras marinatas.
Rekomenduoju, nes vištiena gavosi labai minkšta ir labai skani.
Kefyre marinuotas vištienos šašlykas
Reikės:
1 kg vištienos krūtinėlių (gali būti ir kita mėsa),
- 300 ml kefyro,
- svogūno,
- vištienos prieskonių,
- krapų,
- pipirų,
- druskos.
Vištienos krūtinėlę supjausčiau gabaliukais.
Dubenyje padariau marinatą: į kefyrą sudėjau išvardintus prieskonius, griežinėliais pjaustytą svogūną ir viską išmaišius užpyliau ant vištienos (marinatas turi apsemti vištieną).
Vištieną kefyro matinate palaikiau šaldytuve porą valandų.
Štai ir viskas.
Vėrėme ant iešmų ir kepėme.
Skanaus!