Orkaitėje kepti varškėčiai. Šeima juos įvertino puikiai

Varškę mėgstu, galėčiau ją valgyti keletą kartų per savaitę. Nesvarbu, ar tai būtų virtiniai su varške, varškės pyragas ar tiesiog varškėčiai.

 Kepti varškėčiai.<br> „Samčio užrašai“.
 Kepti varškėčiai.<br> „Samčio užrašai“.
 Kepti varškėčiai.<br> „Samčio užrašai“.
 Kepti varškėčiai.<br> „Samčio užrašai“.
Daugiau nuotraukų (2)

Odeta Kudopčenkienė, „Samčio užrašai“

Jul 16, 2017, 9:47 AM, atnaujinta Jul 12, 2023, 9:27 AM

Šį kartą dalinuosi puikiu varškėčių receptu, kurį kažkada radusi internete užsirašiau į savo užrašų knygelę ir tik šiandien sugebėjau išbandyti.

Mano maisto kritikas įvertino puikiai.

Šis receptas turėtų patikti tiems, kurie nenori stovėti prie viryklės.

Orkaitėje kepti varškėčiai

Reikalingi produktai:

  • 400 g varškės,
  • 2 kiaušiniai,
  • 300 g miltų,
  • 1 šaukštelis kepimo miltelių,
  • 2 šaukštai cukraus,
  • žiupsnelis druskos,
  • džiūvėsėlių varškėčiams apvolioti.

Kaip gaminti

Varškę sumaišykite su kiaušiniais, cukrumi. Berkite miltus, kepimo miltelius ir druską, suminkykite masę.

Drėgnomis rankomis formuokite rutuliukus ir apvoliokite džiūvėsėliuose.

Dėkite į skardą, kurioje patiesta kepimo popieriaus ir šiek tiek paspauskite.

Kepkite apie 20 min. 200 laipsnių orkaitėje.

Valgykite su grietine arba uogiene.

„Samčio užrašai“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.