Avokadų padažas bet kokį patiekalą pavers dar gardesniu

Šis švelnaus skonio padažas puikiai tiks įvairiems patiekalams gardinti.

Avokadų padažas.<br> 123rf
Avokadų padažas.<br> 123rf
Daugiau nuotraukų (1)

Emilija Miliauskė, „Kuras kūnui“

Jul 17, 2018, 6:37 PM, atnaujinta Jul 14, 2022, 9:40 AM

Avokadų padažas

Reikalingi produktai:

  • 150 g graikiško ar natūralaus jogurto be priedų;
  • 1 vidutinis avokadas;
  • 1,5 šaukštai šviežių žaliųjų citrinų sulčių;
  • 1 skiltelė česnako;
  • šviežių petražolių (arba džiovintų);
  • šviežių krapų (arba džiovintų);
  • 1/2 šaukštelio svogūnų miltelių;
  • druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų pagal skonį.

Kaip gaminti

Viską suplakti maisto plaktuvu iki vientisos masės.

Sandariame inde šaldytuve galima laikyti 2-3 dienas.

Receptu pasidalino „Kuras kūnui“

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2022 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.