Tada prisiminiau, kad turiu tortilijų ir galiu prikepti tinginių čeburekų.
Čeburekai išėjo labai skanūs ir, nors dukra prašė nieko nesivežti, visi juos puolė ragauti pirmiausia.
Labai likau patenkinta, kad visiems tinginių čeburekai patiko.
Reikės:
- 5 tortilijų,
- 300 malto faršo (kiaulienos ir jautienos),
- 1 kiaušinio,
- mėsos prieskonių,
- smulkiai pjaustyto svogūno,
- druskos,
- aliejaus kepimui.
Kaip gaminti
Sumaišiau maltos mėsos faršą su kiaušiniu ir prieskoniais.
Ant pusės tortilijos lakšto dėjau faršą plonu sluosniu.
Tortilijos šonus sutepiau vandeniu ir perlenkiau pusiau, o šakute užspaudžiau kraštelius.
Kepiau tortilijas keptuvėje su aliejumi, vis pavartydama (neabejokite, faršas tikrai iškepa).
Iškepusius čeburekus sudėjau ant popierinių servetėlių.
Viskas. Tinginių čeburekai iškepti, labai labai skanūs ir visai neriebūs.
Skanaus!
Šaltinis – „Gamink su Audrone“