Tinginių čeburekai – receptas, pasiteisinęs 100 procentų

Kai dukra pasikvietė atvažiuoti pietums, pagalvoju, ką nusivežti. Tiesiog nemoku važiuoti pas vaikus tuščiomis.

 Tinginių čeburekai.<br> A.Zemenskienės („Gamink su Audrone“) nuotr.
 Tinginių čeburekai.<br> A.Zemenskienės („Gamink su Audrone“) nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Audronė Zemenskienė, „Gamink su Audrone“

Jul 24, 2017, 3:24 PM, atnaujinta Jul 26, 2023, 8:37 AM

Tada prisiminiau, kad turiu tortilijų ir galiu prikepti tinginių čeburekų.

Čeburekai išėjo labai skanūs ir, nors dukra prašė nieko nesivežti, visi juos puolė ragauti pirmiausia.

Labai likau patenkinta, kad visiems tinginių čeburekai patiko.

Reikės:

  • 5 tortilijų,
  • 300 malto faršo (kiaulienos ir jautienos),
  • 1 kiaušinio,
  • mėsos prieskonių,
  • smulkiai pjaustyto svogūno,
  • druskos,
  • aliejaus kepimui.

Kaip gaminti

Sumaišiau maltos mėsos faršą su kiaušiniu ir prieskoniais.

Ant pusės tortilijos lakšto dėjau faršą plonu sluosniu.

Tortilijos šonus sutepiau vandeniu ir perlenkiau pusiau, o šakute užspaudžiau kraštelius.

Kepiau tortilijas keptuvėje su aliejumi, vis pavartydama (neabejokite, faršas tikrai iškepa).

Iškepusius čeburekus sudėjau ant popierinių servetėlių.

Viskas. Tinginių čeburekai iškepti, labai labai skanūs ir visai neriebūs.

Skanaus!

Šaltinis – „Gamink su Audrone“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.